Uitgaan

Uitgaan

_MG_8821 copy

Cafés & Clubs

Snowcafé Val Thorens
Het Snowcafé Val Thorens, voorheen onder de namen Yorin FM Café, CAZ! Café en het Veronica Snowcafé, zorgt elke dag vanaf 16:00 voor de maximale dosis gezelligheid! De beste Nederlandse DJ’s zorgen voor dikke beats en natuurlijk echte feestkrakers! Samen met het Nederlandse personeel maak je de gekste dingen mee in het feestpaleis van Val Thorens!

Après Ski Bar Le Monde
De Naam zegt het al. Après-ski Bar Le Monde zorgt voor jouw dagelijkse hoeveelheid Après ski! Le Monde heeft elke dag een ander thema waaronder jägemeister, New Kids, Dropshot en Go Après ski Flugel! Schrik er niet van op als de bar even in de brand staat, that’s part of the show!

360 Bar
De 360 Bar is de openluchtdiscotheek bij uitstek van Val Thorens! Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Roog en Erick-E zijn vaak geziene gasten. Je vind hier dus geen Hoempapa en polonaise après ski muziek, maar de beste sexy house tunes van heel de vallei! De 360 Bar voert tevens de boventoon in de beroemde Dutchweek aan het einde van het seizoen!

Malaysia
Zeven dagen in de week van 22:00 tot 04:00 is de Malaysia een van de best bezochte nachtclubs in Valtho! De ingang van de Club vind je in het centrum van Val Thorens in de vorm van een houten huisje. In een tel ben je letterlijk en figuurlijk in de echte underground van Val Thorens! Dance tunes van residents en internationale DJ’s afgewisseld met live muziek, staan garand voor een altijd volle club!

La Folie Douce Val Thorens
Na Val d’Isère is ook eindelijk Valthorens gezegend met La Folie Douce. Deze openlucht sensatie wordt gevormd door een team van DJ’s en muziekanten die samen zorgen voor maximale beleving van house gecombineerd met live sax en zang! Een echte Must-see!

Uitgaan

Après ski is niet voor niets een Frans woord. Na 16:00 uur is Val Thorens het Après ski dorp van de Franse Alpen! Val Thorens beschikt maarliefst over zo’n 70 après ski gelegenheden. Waaronder de gezelligste Nederlandse bars met Nederlands personeel en de beste internationale clubs en discotheken. Daarnaast zijn er de befaamde dagelijkse openluchtfestiviteiten. De meeste bars zijn tot zo’n 02:00 uur open. Discotheken gaan langer door!
007bar360
007snowcafe1
007lemonde
007foliedouce
007malaysia
club summit
_MG_8410 copy
_MG_8395 copy
uitgaan val thorens