Activiteiten

Activiteiten

_MG_8685 copy

Wat is er te doen?

Dutchweek
Het seizoen wordt jaarlijks afgesloten met de inmiddels beroemde Dutchweek! Val Thorens wordt in deze week omgetoverd tot het Ibiza van de winter! Er vindt hier dan een massale take-over plaats met elk jaar zo’n 10.000 feestende Nederlanders. Je vindt er dan de beste festivals en de gezelligste avonden van het hele seizoen! Hier moet je bij zijn!

Winkelen
Speciaal voor de vrouwen! Het is natuurlijk onmogelijk om een week lang weg te zijn zonder een winkel te zien. Ongestoord winkelen, of het weer of geen weer is. Dit kan gemakkelijk in het overdekte winkelcentrum of in één van de winkels in de straten van Val Thorens.

Sport- & Wellnesscentrum
In het winkelcentrum van Val Thorens bevindt zich tevens een sport- en wellness centrum. Het overdekte sport- en wellness centrum van Val Thorens (Sogevab genaamd) beschikt over o.a. twee zwembaden, massagebaden, een Turks stoombad, diverse sauna’s, sportvelden en well-being faciliteiten.

Paragliding
In de buurt van Val Thorens is Paragliding (ofwel parapente, of z’n Frans) mogelijk. Je bekijkt Vallée des Belleville tijdens deze ervaring van een geheel andere kijkhoek!

Bioscoop
Val Thorens beschikt over de hoogste bioscoop van Europa. Elke dag draaien hier films om 17:30 en 21:00. Bij slecht weer is er een extra voorstelling om 14:30.

Bowling
De Bowling van Val Thorens is elke dag geopend tot 02:00 ‘s nachts. Tevens vindt je hier een amusementshal voor kinderen en volwassenen, biljartzalen en een sportbar waar alle belangrijke sportwedstrijden worden getoond!

Snweeuwscooter
In Val Thorens is het mogelijk om een sneeuwscooter te huren. Iedere avond van het seizoen vanaf 17:30, kun je meedoen aan een tocht per sneeuwscooter. Alleen of met bijrijder volg je een gids dwars door Les Trois Vallees!

Activiteiten

Val Thorens is inspannen en ontspannen! Zo heeft Val Thorens een eigen sport- en wellnesscentrum en een overdekt winkelcentrum. En wordt er elk jaar een Dutchweek georganiseert speciaal voor alle Nederlandse Valtho-fans!
DW_logo
logo